HOME WANDEL ARRANGEMENTEN
Nordic Walking
Wandelen in Belgie / Duitsland
Wandelen in de Achterhoek
Wandelen in Drenthe
Wandelen in Friesland
Wandelen in het buitenland
Wandelen Rijk van Nijmegen
Wandelen in Montferland
Wandelen in Noord-Brabant
Wandelen in Overijssel
Wandelen in Salland
Wandelen in Twente
Wandelen in Zuid-Limburg
Wandelen op de Veluwe
Wandelen op de Wadden
Wandelen over het Strand
Zoek wandel arrangement

Top : Wandelvakantie

Links:
Easywalk voor Zorgeloos Wandelen langs de Lange Afstand Wandelpaden en Streekpaden in Nederland en de grensgebieden met Duitsland en BelgiŽ.
't leukste Vakantieverblijf voor groepen
Wilt u op wandelvakantie naar een unieke en adembenemende omgeving? Ga dan op wandelvakantie met Eigen-Wijze Reizen! Bij Eigen-Wijze Reizen kiest u uit de meest unieke bestemmingen. Ga bijvoorbeeld wandelen in Thailand, op Madeira of in Griekenland! Ook vindt u bij ons de bekende wandelvakantie bestemmingen zoals het Zwarte Woud in Duitsland en de Ardennen in BelgiŽ. U verblijft in de sfeervolle hotels en u reist altijd met uw eigen reisgezelschap. Bekijk de wandelvakanties direct online!
Of je nu een weekend, midweek of week weg bent, met familie/vrienden/vereniging/bedrijven of school, je moet je er wel thuis voelen en in een ontspannen sfeertje. Bij het betreden van deze streek en dit gebouw voel je direct dat sfeertje dat nodig is voor een geslaagd verblijf.
Molino Nuevo is een oude graanmolen gebouwd aan het begin van de 20e eeuw. Deze Molen is recentelijk omgebouwd tot een Casa Rural. Er zijn drie mooie grote gastenkamers en een appartement. Er is een gemeenschappelijke ruimte met keuken, een bar, verschillende terrassen en een grote tuin. Heb je zin in een bijzondere vakantie in een sfeervolle omgeving met veel ruimte. Dan bent u hier aan het juiste adres.
Beste overzicht van wandelvakanties


Verwante rubrieken:
  • Arrangementen
  • Wandelroutes
  • Wandelsites
  •  
    Home | Uw site toevoegen | Instellen als startpagina! | Contact 0316-581910 | Email