HOME WANDEL ARRANGEMENTEN
Nordic Walking
Wandelen in Belgie / Duitsland
Wandelen in de Achterhoek
Wandelen in Drenthe
Wandelen in Friesland
Wandelen in het buitenland
Wandelen Rijk van Nijmegen
Wandelen in Montferland
Wandelen in Noord-Brabant
Wandelen in Overijssel
Wandelen in Salland
Wandelen in Twente
Wandelen in Zuid-Limburg
Wandelen op de Veluwe
Wandelen op de Wadden
Wandelen over het Strand
Zoek wandel arrangement

Top : Arrangementen

Links:
Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en leerzame wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen, etc.
De Vogezen is een wandelgebied bij uitstek, de afwisseling tussen de dichte bossen en de hoge delen met mooie uitzichten maakt de Vogezen tot een interessant wandelgebied. Onze boerderij 'Le Verger', van waaruit we de wandelarrangementen organiseren en waar we onze gasten ontvangen, ligt op 420 meter hoogte in de uitlopers van het Vogezengebergte met in de omgeving hoogtes tot maximaal 750 meter.
Molino Nuevo is een oude graanmolen gebouwd aan het begin van de 20e eeuw. Deze Molen is recentelijk omgebouwd tot een Casa Rural. Er zijn drie mooie grote gastenkamers en een appartement. Er is een gemeenschappelijke ruimte met keuken, een bar, verschillende terrassen en een grote tuin. Heb je zin in een bijzondere vakantie in een sfeervolle omgeving met veel ruimte. Dan heten wij je van harte welkom.
Wandelarrangement.nl , uw wandel weekend begint hier ! Aanrader, de betere hotels en leuke wandelroutes
Wandelen aan het mooiste strand, door de mooiste duinen ? Egmond aan Zee natuurlijk ! bekijk het arrangement
Elke vrijdag en zondag om 13 uur vertrekt er vanaf brasserie De Pappegaij (gevestigd in de tuingalerij van het Schielandshuis, Korte Hoogstraat 31, vlakbij Coolsingel) een Wandeling door Rotterdam met gids. Aanmelding zowel individueel als met een groep. Rondkijken in een fascinerende stad, uw beeld van Rotterdam opfrissen, verrassende plekken zien, interessante verhalen horen. Een gids die u boeiend en aanstekelijk vertelt over Rotterdam. Keuze uit 3 wandelroutes. 12,50 p.p.
Zoek en boek hier uw wandeltrip


Verwante rubrieken:
  • Wandelroutes
  •  
    Home | Uw site toevoegen | Instellen als startpagina! | Contact 0316-581910 | Email