Menu
Belgie / Wandelen / Weekendje weg

Geniet van dit Wandelarrangement in België

Geniet van dit Wandelarrangement in België

Geniet van dit Wandelarrangement in België, de perfecte gelegenheid om te genieten van de prachtige natuur en ontspanning. Met een verscheidenheid aan wandeltochten, van kort tot lang, kunt u de adembenemende omgeving verkennen. Na een dag vol activiteiten kunt u ontspannen in een comfortabel hotel, genieten van heerlijke maaltijden en gebruikmaken van diverse faciliteiten om tot rust te komen. Dit arrangement is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een mix van ontspanning, avontuur en natuurlijke schoonheid.

Geniet van dit Wandelarrangement in België

Vlaanderen heeft welgeteld één nationaal park… en dat bevindt zich deels in Genk. Het Nationaal Park Hoge Kempen telt meer dan 50km² ongerepte natuur waarin u zorgeloos wandelt. Kattevennen is één van de zes toegangspoorten tot dit grootste natuurpark. Deze toegangspoort bevindt zich vlakbij het hotel. Een andere toegangspoort van Het Nationaal Park Hoge Kempen is De Lieteberg.

Het blotevoetenpad in de Lieteberg biedt u een aangename verpozing in een natuurlijk en streekeigen kader. Niet onbelangrijk is de rust en de stilte die u in De Lieteberg kan ervaren. Ver weg van de drukte, verkeer en lawaai kan u zich volledig concentreren op het lopen op blote voeten in de natuur.

Dineren in het gerenommeerde restaurant

Tijdens dit arrangement krijgt u de gelegenheid om te dineren in het gerenommeerde restaurant Moonstone. Met een focus op seizoensgebonden producten en eigentijdse creaties uit de Belgische en Franse keuken, streeft de keuken-brigade ernaar om culinaire hoogstandjes op tafel te brengen. Het restaurant biedt dagelijks een scala aan à la carte gerechten en menu’s, waaronder een smaakvol 3- of 4-gangenmenu. Met hun Bib Gourmand-onderscheiding van Michelin kunt u genieten van een hoogwaardig 3-gangenmenu van uitzonderlijke kwaliteit.

Boek nu en geniet van dit Wandelarrangement in België!