Menu
Wandelen / Zuid-Holland

Ontdek Zoetermeer – Driedaags wandelarrangement in Zuid-Holland – WEEKENDAANBIEDING!

ontdek Zoetermeer

Ontdek Zoetermeer, lekker wandelen in Zuid-Holland!

Zoetermeer is een leuke stad in het westen van Nederland waar voor liefhebbers van cultuur en natuur van alles te beleven valt. Zoetermeer is een leuke stad in de provincie Zuid-Holland, ontdek Zoetermeer. In 1962 werd deze plaats aangewezen als zogenaamde groeikern voor Den Haag. Liefhebbers van cultuur worden in deze stad op hun wenken bediend.

De bijnaam van Zoetermeer is de ‘Stad tussen de Parken’ en het zal je dan ook vast niet verbazen dat deze stad voor liefhebbers van een actief buitenleven veel te bieden heeft. Ontdek Zoetermeer door een van de vele wandel- of fietsroutes volgen. Ook in het Balijbos kun je schitterend wandelen en dit is voor de kinderen een heerlijke plek om zich even helemaal uit te leven. Noord-Aa is een prachtig natuurgebied waar je ook kunt zeilen en kanoën en allerlei verschillende diersoorten kunt spotten. Leuk voor jong en oud!

Driedaags wandelarrangement in Zuid-Holland – WEEKENDAANBIEDING!

Ontdek Zoetermeer tijdens dit driedaagse wandelarrangement! Dit hotel is een stijlvol en warm 4 sterren hotel in Zoetermeer met 40 kamers. Het hotel ligt naast de A12 en het station van Zoetermeer, waardoor het zeer makkelijk bereikbaar is per auto of openbaar vervoer. Vanuit dit hotel kunt u volop genieten van de diverse attracties rondom Zoetermeer en Den Haag. Ook kan er lekker gegeten worden. Bar en brasserie Bogatti’s serveert internationale gerechten en is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Bovendien kun je als gast van het hotel bij warm weer op het terras terecht voor een hapje of een drankje. Heerlijk genieten!

Voor meer informatie over dit driedaagse wandelarrangement in Zuid-Holland, klik HIER!