Menu
Drenthe / Wandelen / Weekendje weg

Wandelarrangement in Coevorden nabij het Kasteel

wandelarrangement in Coevorden

Te voet Coevorden en omgeving ontdekken

Tijdens uw wandelarrangement in Coevorden kunt u de omgeving ontdekken met 1 van de wandelroutes door de prachtige omgeving van het hotel. Het Kasteel Coevorden is in het centrum van dit oude vestingstadje gelegen. In de omgeving van Coevorden, onderdeel van de provincie Drenthe, zijn verschillende landschappen aanwezig waar u heerlijk kunt wandelen. Zo ligt ten noorden van het stadje het lommerrijke streekdorp Dalen en zijn er ten oosten de natuurgebieden van het Bargerveen. Ten westen en zuiden liggen de plaatsen Hardenberg en Dedemsvaart, met onder meer de tuinen van Mien Ruys.

Sfeervol hotel

Voor een totale ervaring van de prachtige omgeving in combinatie met lekker slapen en eten geniet u in dit prachtige hotel in Coevorden. Daarnaast ligt het 4-sterren hotel op slechts 75 meter lopen van het Kasteel in het oude graanpakhuis. Ook heeft het een prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het 100-jarige graanpakhuis is in 2011 verbouwd tot modern hotel, met oog voor klassieke details zoals balkenplafonds, oude raampartijen en houten vloeren. Kortom, een heerlijk plek om te verblijven tijdens uw wandelarrangement in Coevorden.

Heerlijk dineren

Tijdens het wandelarrangement in Coevorden kan de inwendige mens natuurlijk niet worden vergeten. Lekker eten in een gezellige sfeer, dat is Kasteel Coevorden. Ons culinaire team van sublieme koks stelt elk kwartaal een bij de streek en seizoen passende dinerkaart op. Voor de lunch verzorgen wij graag specialiteiten zoals de Kasteelburger of een Luxe tosti. Daarnaast serveren wij ook broodjes, salades en soepen. Ook adviseren wij u graag over bijpassende wijnen, maar schenken wij ook speciaal bieren. In de zomer kunt u lekker buiten zitten op ons zonnige terras of wellicht vindt een biertje of wijntje drinken aan de bar in onze lounge de Don Jon leuker. In de winter heeft u voldoende gelegenheid om in het kasteel gezellig te borrelen bij het haardvuur.

Ontdek de Drentse natuur en cultuur met dit Wandelarrangement in Coevorden!