Menu
Actief uit / Drenthe / Wandelen / Wandelroutes in Drenthe / Weekendje weg

Pieterpad wandelarrangement – 3 TIPS

Pieterpad Wandelarrangement

Altijd al eens het Pieterpad willen bewandelen? Het Pieterpad voert van Pieterburen in Noord Groningen naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg en is daarmee de langste aaneengesloten wandelroute van Nederland. Wacht niet langer en boek dan één van de onderstaande Pieterpad wandelarrangementen.

Pieterpad wandelarrangement in Drenthe – 3 dagen wandelen door de Drentse natuur

Boek met dit 3-daags Pieterpad wandelarrangement een leuk weekendje weg! U verblijft tijdens dit 3-daags Wandelarrangement in het gastvrije 3-sterren familiehotel in één van de 29 kamers in Coevorden. Alle hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, digitale TV, een kluisje en airconditioning.

2-daags Pieterpad wandelarrangement in Drenthe

Vanuit dit gastvrije hotel in Drenthe wandelt u zo een stuk van het bekende Pieterpad in Drenthe. Geniet van deze 2-daagse Wandelaanbieding en ga er even tussenuit! Het hotel ligt centraal tussen de trajecten Sleen-Coevorden en Coevorden-Hardenberg en 150 meter vanaf het station.

2-Daags Pieterpad wandelarrangement – Wandelen vanuit Zeddam

Vanuit dit hotel bevindt het Pieterpad zich op 1,6 kilometer. Indien u het te ver lopen vindt, dan kunt u gebruik maken van de gratis ophaalservice van en naar het Pieterpad! U verblijft in een echt familiehotel in een sfeervol ingerichte kamer die voorzien zijn van douche, toilet, televisie, gratis internet en telefoon. In een deel van het hotel is een lift beschikbaar. Het hotel is rolstoeltoegankelijk.

Liever niet het Pieterpad wandelarrangement boeken, maar een ander wandelarrangement? Kijkt u dan voor ons gehele aanbod op: Wandelarrangement.nl

Met vriendelijke groet
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805