Menu
Actief uit / Belgie / Wandelen / Weekendje weg

3-daags Wandelarrangement – Belgische Aarschot

3-daags Wandelarrangement in België

Met dit 3-daags Wandelarrangement in België wandelt u vanuit een prachtig kasteel uit 1830 in het Belgische Aarschot. Droom weg in een deluxe kamer, kom tot rust en geniet van de diners die in het kasteel worden uitgeserveerd! Wacht niet langer en boek dit 3-daags Wandelarrangement in België weg!

3-daags Wandelarrangement in België – Overnachten in een stijlvol kasteel in het Belgische Aarschot 

Het kasteel uit 1830 biedt u een ontspannen en bijzonder verblijf door het gedroomde decor. Daarnaast is het gelegen in een rustige, bosrijke omgeving op een prachtig domein met terrassen, vijvers, laantjes en paadjes. Het kasteel beschikt over uitgebreide hotelfaciliteiten en de kamers zijn aangenaam en comfortabel ingericht. U vindt hier nog echte rust en stilte waar u van kunt genieten.

In het restaurant is de keuken dagelijks geopend tussen 18.30 uur en 21.30 uur. Hier kunt u genieten van de heerlijke gerechten met bijhorende drankjes. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras!

Ontdek de omgeving van Aarschot

Aarschot ligt verborgen tussen de glooiende heuvels van het Hageland. Per fiets of te voet kunt u dit prachtige landschap verkennen. De Demer en zijn meanders vormen immers een groen lint door Aarschot en omgeving.

Daarnaast kunt u op 15 kilometer afstand van het kasteel ook de stad Leuven bezoeken. Het is één van de leukste steden van België met een kenmerkende en gezellige drukte!

Kom genieten van dit 3-daags Wandelarrangement in België in Aarschot en geniet van de glooiende heuvels van deze stad! Liever een ander wandelarrangement? Kijkt u dan eens op: Wandelarrangement.nl

Met vriendelijke groet
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805